Ilmoitusten peruuttaminen ja varaaminen

Aikakauslehden ilmoitustilavaraukset on tehtävä vähintään edeltävän viikon keskiviikkona ennen julkaisupäivää. Varaukset kirjataan saapumisjärjestyksessä. Aineisto tulee toimittaa vähintään viikkoa ennen julkaisupäivää. Ilmoitukset on peruutettava aineiston sisäänjättö-aikataulun mukaisesti konttorin aukioloaikoina. Valmiiksi tehdystä, mutta peruutetusta ilmoituksesta veloitetaan 50 % ilmoitushinnasta tai vähintään ladontakustannukset.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Suomenmaa noudattaa ”ilmoitusten julkaisusääntöjä”, joiden VII kohta määrittelee vastuun virheistä. Muistutus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä ilmoitusosastolle 7 vuorokauden kuluessa ilmestymispäivästä. Lehdellä on oikeus päättää ilmoituksen julkaisemisesta ja tekstin muuttamisesta.


Alennukset

Kun ilmoitus julkaistaan muuttumattomana enintään 8 päivän sisällä 1. julkaisupäivä mukaan lukien. Kun kaikki ilmoitukset varataan samanaikaisesti, myönnetään 20 %:n toistoalennus. Mainostoimistoalennus on 15 %. Vaihtoilmoituksista myönnetään lehdille 10–15 % alennus. Paljousalennukset sopimuksen mukaan.


Printtiaineistot

Otamme vastaan Adoben ohjelmilla tuotettuja PDF-tiedostoja. PDF:n painokelpoisuus on lähettäjän vastuulla. Aineiston tulee olla CMYK-väreissä ja kuvien resoluutiona 200dpi.

Aineistot toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen arja.kylli@suomenmaa.fi

Verkkoaineistot

Verkkoilmoitusten aineistot voidaan toimittaa gif- ja jpg-formaatissa. Aineistojen maksimikilotavuraja on 100 kt (poikkeuksena paraati: 200 kt).


Maksuliikenne

Pankki: Nordea FI97 1740 3000 0093 21  BIC: NDEAFIHH
Maksun saaja: Suomenmaa

Maksuehdot

14 vrk netto. Viivästyskorko 11 %.
Mainostoimistot yhteistoimintasopimuksen mukaan.